ΦΛΩΡΙΝΑ Με πρωτοβουλία του Δήμου Πρεσπών και του μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστου Ναούμ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Απριλίου 2011,στο Γραφείο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συνάντηση αντιπροσωπείας του Δήμου Πρεσπών μ' επικεφαλής τον δήμαρχο κ. Βασίλειο Τσέπα. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Με πρωτοβουλία του Δήμου Πρεσπών και του μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστου Ναούμ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Απριλίου 2011,στο Γραφείο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συνάντηση αντιπροσωπείας του Δήμου Πρεσπών μ' επικεφαλής τον δήμαρχο κ. Βασίλειο Τσέπα.

.

.

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Με πρωτοβουλία του Δήμου Πρεσπών και του μέλους του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ κ. Χρήστου Ναούμ πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 14 Απριλίου 2011,στο Γραφείο του υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων συνάντηση αντιπροσωπείας του Δήμου Πρεσπών μ' επικεφαλής τον δήμαρχο κ. Βασίλειο Τσέπα.


           .
         Η συνάντηση πραγματοποιήθηκε μέσα σε κλίμα εγκαρδιότητας και
κατανόησης εκ μέρους του κ. υπουργού του μοναδικού θέματος που τέθηκε
: Την ΣΤΑΓΔΗΝ ΑΡΔΕΥΣΗ.
στο λεκανοπέδιο των Πρεσπών, ενός έργου καθαρά οικολογικού χαρακτήρα, το οποίο θα επιφέρει και την οικονομική
ανάπτυξη της περιοχής καθόσον θα πολλαπλασιασθούν τα προς καλλιέργεια
στρέμματα και παράλληλα θα προστατευθεί το περιβάλλον.
        Ο κ. Σκανδαλίδης διαβεβαίωσε τον δήμαρχο Πρεσπών  και τα υπόλοιπα μέλη
της αποστολής πως θα καταβάλει κάθε προσπάθεια ώστε ΠΟΛΥ  ΣΥΝΤΟΜΑ  το όνειρο των κατοίκων των Πρεσπών για την υλοποίηση της στάγδην άρδευσης να γίνει πραγματικότητα.