ΦΛΩΡΙΝΑ Ασύλληπτοι παραμένουν οι δράστες της πρωινής ένοπλης ληστείας σε τράπεζα στην Πτολεμαϊδα. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ασύλληπτοι παραμένουν οι δράστες της πρωινής ένοπλης ληστείας σε τράπεζα στην Πτολεμαϊδα.

.

.

Παρασκευή 15 Απριλίου 2011

Ασύλληπτοι παραμένουν οι δράστες της πρωινής ένοπλης ληστείας σε τράπεζα στην Πτολεμαϊδα.


Ασύλληπτοι παραμένουν οι δράστες της πρωινής ένοπλης ληστείας σε τράπεζα στην Πτολεμαϊδα. Θρυμματίζοντας τις τζαμαρίες με βαριοπούλα και πυροβολώντας με καλάζνικοφ στον αέρα για εκφοβισμό, οι δύο ληστές εισέβαλαν σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο κέντρο της δυτικομακεδονικής πόλης.


Σύμφωνα με την Αστυνομική Διεύθυνση Κοζάνης, η ληστεία σημειώθηκε πριν η τράπεζα ανοίξει για το κοινό. Οι κουκουλοφόροι ακινητοποίησαν τους υπαλλήλους, αρπάζοντας 15.000 ευρώ από τα ταμεία.

Η διαφυγή τους, πάντως, έμελλε να είναι επεισοδιακή, αφού προτίμησαν να μην επιβιβαστούν στην κλεμμένη -όπως διαπιστώθηκε- μοτοσικλέτα, με την οποία έφτασαν στο σημείο, αλλά, υποχρέωσαν, με την απειλή των όπλων, διερχόμενο οδηγό Ι.Χ. να τους παραδώσει το όχημα, με το οποίο τελικά εξαφανίστηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.