ΦΛΩΡΙΝΑ <div style="background:#F73434; padding:5px 8px 5px 8px;"> Ο Βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, σχετικά με το ορυχείο της Βεύης, έκανε την ακόλουθη δήλωση: </div> - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ο Βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, σχετικά με το ορυχείο της Βεύης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

.

.

Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

Ο Βουλευτής Φλώρινας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κωνσταντινίδης Ευστάθιος, σχετικά με το ορυχείο της Βεύης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, η εισαγγελική έρευνα για τη διαδικασία του τρόπου ανάθεσης του δημόσιου ορυχείου της Βεύης (πρώην Βαρβούτη) τίθεται στο αρχείο.
Ανοίγει επιτέλους ο δρόμος για την ολοκλήρωση της διαδικασίας, την εγκατάσταση της αναδόχου εταιρείας και την έναρξη των εργασιών, ώστε να πάρει ζωή το «στοιχειωμένο» ορυχείο και μαζί του όλη η περιοχή.




Δηλώνω ιδιαίτερα ικανοποιημένος για την επιτυχή κατάληξη των προσπαθειών μου, παρόλη την προσπάθεια κάποιων να υπονομεύσουν την προοπτική ανάπτυξης του τόπου μας».



                                                                         Από το Πολιτικό Γραφείο