ΦΛΩΡΙΝΑ <div style="background:#F73434; padding:5px 8px 5px 8px;"> Ανοιχτοί Ορίζοντες: Θέση για τα υδροπλάνα </div> - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ανοιχτοί Ορίζοντες: Θέση για τα υδροπλάνα

.

.

Παρασκευή 25 Απριλίου 2014

Ανοιχτοί Ορίζοντες: Θέση για τα υδροπλάνα

Ένας από τους στόχους που έχουμε θέσει στους ΑΝΟΙΧΤΟΥΣ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ είναι η δημιουργία υδατοδρομίου στη Βεγορίτιδα και η δρομολόγηση τακτικών και έκτακτων πτήσεων υδροπλάνων.
Επιδίωξή μας είναι η τουριστική ανάπτυξη και η διευκόλυνση των μετακινήσεων των πολιτών με έναν νέο γρήγορο, ασφαλή και οικονομικό τρόπο.





Ήδη ο φάκελος για την αδειοδότηση του υδατοδρομίου βρίσκεται στο τελικό στάδιο της συμπλήρωσής του και έχουν ξεκινήσει οι δοκιμαστικές πτήσεις.

Οι πολιτικοί μας αντίπαλοι θεώρησαν σκόπιμο να λοιδορήσουν αυτή την προσπάθεια, είπαν ότι είναι αδύνατο να πραγματοποιηθεί και όταν το πρώτο υδροπλάνο που έκανε δοκιμαστική πτήση προσυδατώθηκε στη Βεγορίτιδα έχασαν τα λόγια τους.

Μήπως και για το θέμα του υδροπλάνου πρέπει να περιμένουμε μία ξεκάθαρη θέση από τους πολιτικούς μας αντιπάλους ή θα αφήσουν και αυτό το θέμα χωρίς να πάρουν θέση;