ΦΛΩΡΙΝΑ <div style="background:#F73434; padding:5px 8px 5px 8px;"> ΟΛΓΑ ΜΟΥΣΙΟΥ-ΜΥΛΩΝΑ: ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ του ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ) </div> - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΟΛΓΑ ΜΟΥΣΙΟΥ-ΜΥΛΩΝΑ: ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ του ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

.

.

Πέμπτη 17 Απριλίου 2014

ΟΛΓΑ ΜΟΥΣΙΟΥ-ΜΥΛΩΝΑ: ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΠΟΡΕΙΑ του ΓΙΑΝΝΗ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΥ, ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΑΥΤΟΤΕΛΕΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΜΑΣ (ΒΙΝΤΕΟ)


Σύμπτυξη  των κυριότερων σημείων  από  της  εισήγηση  της κ. Μούσιου , κι από τις απαντήσεις  της στους  δημοσιογράφους
Δεν είναι ο ρόλος της πολιτικής η αγιογραφία ή η λοιδωρία προσώπων αλλά  η  εφαρμογή κοινών αναπτυξιακών πολιτικών για το καλό  του τόπου  μας , είναι το  συμπέρασμα  της συνέντευξης που έδωσε η Ολγα Μούσιου Μυλωνά , πλαισιωμένη από  Υποψήφιους  Δημοτικούς  Συμβούλους  της, που τώρα κατεβαίνουν όλοι μαζί  , ως ομάδα, συνεργαζόμενοι με το Συνδυασμό  του κ. Δημάρχου.


                Ως  επικεφαλής  2  φορές  Δημοτικού  Συνδυασμού , ο οποίος σήμερα συνεχίζει υπό το σχήμα  συνεργασίας με το Συνδυασμό  του κ. Δημάρχου, βλέπω ότι σε μια εποχή που η κρίση  έχει αγγίξει  και τους ΟΤΑ στη χώρα μας , η στόχευση όλων εστιάζει στο κοινό καλύτερο δυνατό  αποτέλεσμα για τους Δημότες μας.


               Στη συνεργασία αυτή με οδήγησαν  πολιτικοί και ανθρώπινοι λόγοι.
               Πέρα από την καλή συνεργασία  με  τον πολύ  έμπειρο τεχνοκράτη μηχανικό Δήμαρχο Γιάννη Βοσκόπουλο,  εμείς στεκόμαστε πάντοτε  σε αρχές, αξίες ,στην ουσία,  έργο, σχέδιο και όραμα.
               Πρώτον  διαπιστώθηκαν  πολλές ομοφωνίες στη λήψη  αποφάσεων του Δήμου μας , 95  τον αριθμό, δεύτερον αντιμετωπίστηκαν και αντιμετωπίζονται  θέματα ουσίας  πολιτικής , που λύνουν χρόνια  προβλήματα του Δήμου και  προετοιμάζουν το μέλλον  μας  και στην ενέργεια και σε όλες τις υλικές και τις κοινωνικές υποδομές του Δήμου μας.
                Πουθενά  δεν διαπίστωσα  σοβαρή κριτική στο  Δημοτικό έργο ,   πέρα από  προσωπικές
αντιδικίες  κάποιων με τον κ. Δήμαρχο, για τις οποίες  δέχτηκε και δέχομαι και εγώ την κριτική.
                Εμείς  ξεχωριστά από την προσπάθεια όλου του Συνδυασμού, δίνουμε έμφαση στο έργο  της Παιδείας και του Πολιτισμού , των Γραμμάτων και των Τεχνών αλλά και σε ζητήματα Τουριστικής Ανάπτυξης, που  θα συνδράμουμε έτσι  κι αλλιώς(σταθμίζοντας και τις επαγγελματικές μας υποχρεώσεις)  , χωρίς να υστερούν ζητήματα  Ανάπτυξης, υποβοήθησης  Επιχειρηματιών, Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων και λοιπή  κοινωνική πολιτική, στην οποία από ιδεολογική πεποίθηση τρέφουμε  ιδιαίτερη ευαισθησία, πιστεύοντας σε ένα Δήμο με κοινωνικό πρόσωπο….