ΦΛΩΡΙΝΑ Υπέβαλε παραίτηση ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παντελής Αργυριάδης και δεν θα συμμετάσχει στο νεοεκλεγέν Δημοτικό Συμβούλιο από 1-9-2014 - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Υπέβαλε παραίτηση ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παντελής Αργυριάδης και δεν θα συμμετάσχει στο νεοεκλεγέν Δημοτικό Συμβούλιο από 1-9-2014

.

.

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Υπέβαλε παραίτηση ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Παντελής Αργυριάδης και δεν θα συμμετάσχει στο νεοεκλεγέν Δημοτικό Συμβούλιο από 1-9-2014

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες  του ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ  ο  νεοεκλεγείς  Δημοτικός  Σύμβουλος  Φλώρινας  και επικεφαλής  του Δημοτικού  Συνδυασμού « Συν-δημιουργία»  κ. Παντελής  Αργυριάδης, με σχετική επιστολή του, αποποίηθηκε  τη συμμετοχή του στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο Φλώρινας,.




  Τη θέση  του στο Δημοτικό Συμβούλιο  καταλαμβάνει  η  κ. Ζαχαρίου Ευφροσύνη, εάν με τη σειρά της  το αποδεχτεί, εάν δε , η επόμενη στη σειρά , από το Δημοτικό Διαμέρισμα της Φλώρινας, που είναι μάλλον  η Κατερίνα Σταύρου-Λιθοξοϊδου.

   Το γεγονός της παραίτησης του κ. Αργυριάδη  φέρνει πιο κοντά την  1-9-14  για το Δήμο Φλώρινας, μάλιστα δε πριν  την 20-8-14, γεγονός που  σηματοδοτεί  εξελίξεις στο Δημοτικό Συμβούλιο, ακόμα και στην κατανομή ορισμένων αξιωμάτων, όπως του  νέου Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου, αφού δεν θα υπάρχει  στο Δημοτικό Συμβούλιο  η χειμαρρώδης παρουσία  του  γιατρού.

   Αναμένουμε  από τον κ Αργυριάδη  τις δημόσιες εξηγήσεις  για την υποβολή την παραίτησής του.