ΦΛΩΡΙΝΑ Eρχονται 1.310 προσλήψεις στο Δημόσιο -Σε ποιους φορείς και περιοχές... - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Eρχονται 1.310 προσλήψεις στο Δημόσιο -Σε ποιους φορείς και περιοχές...

.

.

Τρίτη 19 Αυγούστου 2014

Eρχονται 1.310 προσλήψεις στο Δημόσιο -Σε ποιους φορείς και περιοχές...

Προσλήψεις μόνιμων στη ΔΕΗ σε Κοζάνη και Φλώρινα!

Πλησιάζει η ώρα της έκδοσης προκηρύξεων για την κάλυψη 1.310 θέσεων μόνιμου προσωπικού σε φορείς του Δημοσίου...
Το ΑΣΕΠ έχει στα χέρια του τα σχετικά αιτήματα και αυτό σημαίνει πως τις προσεχείς εβδομάδες να δώσει την έγκριση για να τρέξουν οι προθεσμίες.






Όπως αναφέρει ρεπορτάζ των Νέων, προσωπικό όλων των εκπαιδευτικών κατηγοριών (ΠΕ, ΤΕ, ΔΕ και ΥΕ) ζητάει η ΔΕΗ, προκειμένου να καλύψει ανάγκες που ανέρχονται σε 600 υπαλλήλους. Οι θέσεις που θα προκηρυχθούν θα βρίσκονται στη συντριπτική τους πλειονότητα στις υπηρεσίες της Εταιρείας στους νομούς Κοζάνης, Φλώρινας, Αρκαδίας, Βέροιας, Χανίων, αλλά θα προβλεφθούν και θέσεις στην κεντρική υπηρεσία και σε άλλους σταθμούς παραγωγής.

Μεταξύ των θέσεων που θα προκηρυχθούν θα είναι για προσωπικό σε λιγνιτικά κέντρα, ατμοηλεκτρικούς σταθμούς και διευθύνσεις υδροηλεκτρικής παραγωγής και για ειδικότητες όπως εργοδηγών εναέριων και υπόγειων δικτύων (ΔΕ), χειριστών μηχανημάτων έργων (ΔΕ), οδηγών (ΔΕ), ηλεκτροτεχνιτών και μηχανοτεχνιτών (ΔΕ), τεχνικών ορυχείων (ΔΕ), αλλά και φυλακών (ΥΕ) και εργατών (ΥΕ).

Παράλληλα, θέσεις θα προβλέπονται και για διοικητικό προσωπικό (υπάλληλοι γραφείου ΔΕ) που θα στελεχώσει τις κεντρικές υπηρεσίες της ΔΕΗ, καθώς κια για επιστημονικό προσωπικό ειδικοτήτων, μεταξύ των άλλων, οικονομολόγων ΠΕ και γιατρών ΠΕ. Η διαδικασία θα γίνει μέσω ΑΣΕΠ βάσει αντικειμενικών κριτηρίων.
http://tro-ma-ktiko.blogspot.gr/2014/08/e-1310.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed:+blogspot/hyMBI+(tromaktiko)