ΦΛΩΡΙΝΑ ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΑΝΗ ΣΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ; - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΑΝΗ ΣΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ;

.

.

Τρίτη 28 Οκτωβρίου 2014

ΠΙΣΩΠΛΑΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΛΙΑΝΗ ΣΤΟ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟ;

Ο Βαγγέλης Βενιζέλος πήρε  το δρόμο της τιμής και της συνέπειας, σε δύσκολες επιλογές, προκειμένου η χώρα να βγεί από τη βαριά οικονομική κρίση, με κόστος, είναι  η  αλήθεια, έχοντας να αντιμετωπίσει  τους γνωστούς ανέξοδους κι εθνικά αδιέξοδους λαϊκισμούς άκαπνων, αχάριστων και ανεύθυνων, χωρίς  προσφορά στη χώρα και το λαό μας.
   Σήμερα, που η χώρα  καλύπτει τα πρωτογενή της ελλείμματα, με τόσες θυσίες και βάσανα όλων μας, είναι εθνική ανάγκη το ΠΑΣΟΚ να παραμείνει δυνατό και ελπιδοφόρο, για τη χώρα και το λαό μας, σήμερα ο Βαγγέλης Βενιζέλος περιμένει, τουλάχιστον από τους φίλους του, να είναι βοηθοί και συμπαραστάτες σε αυτή την προσπάθεια.



  Οι  πληροφορίες όμως άλλα λένε  κι είναι ανάγκη να ειπωθούν δυό λόγια καθαρά και ξάστερα στο σύντροφο Γιώργο Λιάνη  πριν να πάει στη βρύση τη στάμνα.

  Οι  κακές γλώσσες λένε ότι τρώει και πίνει  με το Βουλευτή της Ν.Δ στη Φλώρινα, που τον στήριξε για Δήμαρχο στις προηγούμενες εκλογές.
 Καλά κάνει αν τον θεωρεί απλοϊκό και συνεργάσιμο, όπως έχει δηλώσει ένα φεγγάρι.
 Καλά έκανε  στις Δημοτικές , αφού το ΠΑΣΟΚ  δεν κατέβασε ούτε και στήριξε  υποψήφιο Δήμαρχο στη Φλώρινα.
  ΄Ομως οι φήμες δε σταματάνε εκεί, θέλουν το Γιώργο Λιάνη  να  θέλει να τον ξαναβγάλει Βουλευτή, για να τον έχει βολικό και του χεριού του, ένα  Βουλευτή  της δεξιάς.

  Αυτός που  φούσκωνε ότι έβγαλε τη ΝΔ 2ο κόμμα στο Νομό Φλώρινας τώρα θα τις δώσει και έδρα;
  Για τον εαυτό του δούλευε ο Γιώργος πάντα κι όχι για το ΠΑΣΟΚ; Εφαγε ψωμί από το ΠΑΣΟΚ.

  Και αλήθεια όλες οι ψήφοι που επηρεάζει  να πάνε στη Ν.Δ  αντί να πάνε στο ΠΑΣΟΚ, την ώρα που το ΠΑΣΟΚ τόσο τις έχει ανάγκη, κι ο Βαγγέλης Βενιζέλος ακόμα περισσότερο και για λόγους τιμής από έναν  φίλο;
  Τι θα ήθελε δηλαδή  να αναγκάσει το Βενιζέλο να δώσει κι αυτός όλο το ΠΑΣΟΚ  στο Σαμαρά;
  Μετά θα μας φταίνε οι άλλοι αν όλο το τοπικό ΠΑΣΟΚ  θα ψηφίσει ΣΥΡΙΖΑ;

  Ετσι όμως το κακό γίνεται τεράστιο , γιατί  δεν είναι μόνο  οι ψήφοι του ΠΑΣΟΚ που χάνονται και πάνε στο Βουλευτή της Ν.Δ. Καταδικάζεται στην κυριολεξία το ΠΑΣΟΚ στη Φλώρινα.

   Μεγάλη ζημιά  θα κάνει ο Γιώργος Λιάνης στο ΠΑΣΟΚ και στο Βαγγέλη Βενιζέλο, αφού  αν  γίνουν πράξη οι φήμες κανένα λόγο δεν θα έχουν να μη ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ  όλοι όσοι ψηφίζουν ΠΑΣΟΚ και γιατί δε θα βγάζουν Βουλευτή και γιατί  θα τα πάρουν στο κρανίο που  ο Λιάνης  ψηφίζει τη δεξιά.

  Χώρια που αν το πάρουν στραβά  και μερικοί  δεξιοί και βαρέσουν  κι αυτοί στο γάμο του.. καραγκιόζη.

 Και να δείτε το ΣΥΡΙΖΑ να βγάζει δύο έδρες στη Φλώρινα και να τρίβουν όλοι τα μάτια τους.
 Οι συνενοημένοι  με τον Τσίπρα πώς θα ήταν δηλαδή περισσότερο;  Πιο άστοχος πεθαίνεις!

 Από το Γιώργο Λιάνη και το ΠΑΣΟΚ και ο Βαγγέλης Βενιζέλος σήμερα είναι που περιμένουν τη στήριξη και τη βοήθεια, στα δύσκολα.

Είναι ώρα να σταματήσουν οι φήμες  και τα σου ξου μου ξου με το Βουλευτή της ΝΔ γιατί άλλο είναι οι Δημοτικές Εκλογές και  άλλες είναι οι Εθνικές Εκλογές.

  Τα λέμε χύμα και τσουβαλάτα πριν το κακό, μη πει κανείς ότι δεν τα είπαμε…

                                                                           
                                                                  Ενας  παλιόλυκος σύντροφος