ΦΛΩΡΙΝΑ ΕΘΝΟΓΕΝΕΣΗ ΜΕΣΩ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ,ΑΡΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΞ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΕΘΝΟΓΕΝΕΣΗ ΜΕΣΩ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ,ΑΡΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΞ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.

.

.

Κυριακή 23 Νοεμβρίου 2014

ΕΘΝΟΓΕΝΕΣΗ ΜΕΣΩ ΑΣΘΕΝΕΙΩΝ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ,ΑΡΑ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΓΕΝΕΙΣ ΕΞ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΕΡΕΣ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ.

Η αλήθεια διδακτικά   και δια της ατόπου απαγωγής!


             Είναι  σε όλο τον κόσμο γνωστή  η  ασθένεια της μογγολοειδούς ιδιωτείας  ή σύνδρομο του dawn, η οποία μορφολογικά και φαινοτυπικά  μετατρέπει  γόνους ατόμων της λευκής ή άλλων φυλών να αποκτούν μογγολικής όψης χαρακτηριστικά, μάλιστα δε ακόμα και με γαλανά μάτια.
             Σαφώς πρόκειται για ανθρώπινη ασθένεια και σαφώς δεν έχει επιστημονικά  αποδειχτεί  ούτε οι τυχόν γονιδιακές καταβολές της ούτε η προέλευσή της, άρα ότι και να λεχθεί ή να γραφεί  θα είναι εντελώς αντιεπιστημονικόν, έως και φαιδρόν ή και γραφικόν.
           Αναφέρεται δε μόνο ως απόδειξη  δια της  εξ αντιδιαστολής και της  εις άτοπον απαγωγής  ανεδαφικότητας των όποιων τουρκικών κεμαλικών ή μη θεωριών, ότι όλους και όλα τα γέννησαν οι Τούρκοι στον πλανήτη μας.

            Πέραν του αυτονόητου γεγονότος ότι  είναι εξόχως αδήρητη η κοινωνική ανάγκη παντοειδούς στήριξης και κοινωνικής ένταξης των συμπαθών συνανθρώπων μας, με όποια ιδιαιτερότητα.

            Επιβάλλεται όμως η  εξ αγανακτήσεως ή εκ γέλωτος  των φαιδρών αντιεπιστημονικών κεμαλικών νεοτουρκικών θεωριών(και προς συνετισμό ή  σατιρισμό τους) , ότι όλη η ανθρωπότητα, λέει, κατάγεται από την τουρκική φυλή, λέει, η οποία  ανακάλυψε και την Αμερική, κάποια πράγματα  να τους  επιστρέψουν και να αντιπαρατεθούν με τα ίδια τους(όσων τα λένε)  ανεδαφικά μέτρα και σταθμά.
                

    Το παράδοξο μάλιστα εντείνεται  τη στιγμή που όλοι ξέρουν ότι η ίδια η Αμερική είναι περισσότερο Τουρκική από όσο η σημερινή Τουρκία, ακριβώς γιατί η Αμερική είναι λιγότερο πολυεθνική, από ότι η σημερινή Τουρκία.

          Επίσης, είναι γνωστό ότι το ουνο-μογγολογενούς καταγωγής  έθνος των Τούρκων φέρεται ότι κατάγεται από τη γνωστή κινεζική κοιλάδα της Τάκλα Μακάν, τους γνωστούς Ιουγούρους, διάφορους από τους Κινέζους,  όπως η κάτω φωτο:




      Αλεξανδρινοί θρύλλοι μάλιστα  τους  φέρουν συμμάχους των κυνόμορφών μαλτσέχ, στη μάχη με τους  στρατιώτες του Αλέξανδρου, τους οποίους  μαλτσέχ,  μαζί με άλλα  72 ρυπαρά γένη, έκλεισε στα τάρταρα ο Αλέξανδρος.
Δοξασίες  που αγγίζουν τα όρια της μυθολογίας, χωρίς επίσημη ιστορική παραδοχή.








  Επίσης καμμιά επίσημη ιστορική σύνδεση δεν μπορεί να γίνει  των «γκρίζων λύκων»  μερικών φανατικών της γείτονος  με τα παραπάνω δεδομένα της ανεπίσημης  μυθολογίας:



      Επίσης  ανεδαφικές επιστημονικά είναι οι θεωρίες  περί «νεφελίμ» που γεννήθηκε στη σημερινή Τουρκία, ένώ  πρόκειται  για «γενετικό σοκ»  όπως  ανέφεραν τα μέσα ενημέρωσης της γείτονος ή «μαϊμούν μπεμπέκ» όπως χαρακτηριστικά  λέχτηκε από τους πιο λαϊκούς.



   Ο  Λαζός και συνάμα Ισλαμιστής   Πρωθυπουργός  της σημερινής πολυεθνικής Τουρκίας
μαζί με τον  νεοοθωμανιστή  θεωρητικό της γεωπολιτικής  Υπουργό Εξωτερικών της , γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ότι οι  γενετικές καταβολές του τουρανο-ουννο-μογγολικής προέλευσης τουρκισμού στην χώρα, δεν αναφέρονται  γενετικά παρά σε λιγότερο από το ¼ του συνολικού πληθυσμού  της χώρας και μάλιστα ούτε καν  με  ακραιφνή χαρακτηριστικά.

   Είναι ξεκάθαρο ότι  τα κατακτηθέντα λευκά γένη στατιστικά κι ως υπέρτεροι αριθμητικά, επέβαλαν την  γενετική  κυριαρχία τους στους έποικους ξένους  κατακτητές και συνεχώς  την διευρύνουν, στο 1/5, στο 1/6 κλπ.
   «Τελειότεροι  γενετικά, με την ανάμνηση  12 έλικων DNA ,επιβάλλονται  βιολογικά σε όσους έχουν 2 και με το ζόρι» , είναι κάτι  ομοίως αντιεπιστημονικό, πλην όμως λέχθηκε κι αυτό από τον αντίλογο , εξ αντιδιαστολής των τουρκικών ανεδαφικοτήτων.
   Όπως και να έχει  σε λίγα χρόνια άριστα γνωρίζουν ότι   τουλάχιστον στατιστικά και μορφολογικά όλο και περισσότερο θα μειώνονται οι μελαμψοί και οι μογγολογενείς.
      Αλλωστε Τούρκοι και Ελληνες ερευνητές  έχουν ήδη επισημάνει την όλο και μεγαλύτερη λευκότητα στην Τουρκία, δεν είναι κακό αυτό, αντίθετα είναι πάρα  πολύ καλό. Αριστον!

    Η ήρεμη επιβολή πολιτισμού   των Γενιτσάρων και των  Μήδων, μετά  της του Θεού  Σοφίας!
   Προς τούτο  θέλησαν να δημιουργήσουν  «τουρλού-τουρλού»  θεωρίες , για να κρατήσουν συνοχές με τεχνητούς  φανατισμούς; Το πεπρωμένον φυγείν αδύνατον!

    Όχι λοιπόν, ούτε  επιστημονικά στέκει ότι  ανθρώπινες ασθένειες δημιουργούν  γένη και έθνη, πολύ δε περισσότερο ότι μπορούν ή πρέπει να επιβληθούν στα άλλα γένη και έθνη.
    Δημιουργός  των ανθρώπων στη γη είναι  μόνο ο Θεός!!!
  


 Επίσης  κάθε άνθρωπος  έχει τον φύλακα άγγελό του, απέναντι σε κάθε δαιμόνιο και σε κάθε  εχθρό της ανθρωπότητας!
  ΄Αγγελοι φωτος,  που υπερίπτανται  αρωγοί σε κάθε ενάρετη ή θεάρεστη  πνευματική ή μη  μάχη  των  ανθρώπων!     


                                                         
                                                         
ISKANDER DHUL-QARNAYN(DOUMBLE CORN)
ΙΣΚΑΝΤΕΡ  ΔΟΥΛ-ΚΑΡΝΕΙΝ(ΑΡΑΒΙΚΑ)
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΔΙΠΛΟΚΕΡΩΣ -ΔΙΠΛΟΚΕΡΑΤΟΣ







ΥΓ : 1) Μοναχική ΚΟΥΡΑ  αποκαλείται το μυστήριο της Ορθόδοξης Eκκλησίας το οποίο εισάγει το βαπτισμένο μέλος του σώματος της εκκλησίας σε διαρκή μετάνοια και αδιάκοπη μνεία και μνήμη του Θεού . Θεωρείται ως βάπτισμα, όπου το μέλος της εκκλησίας ενδύεται με το αγγελικό σχήμα, συντελώντας ουσιαστικά μία αναγέννηση στο χώρο της θείας δόξας.
2) Το Ευαγγέλιο σύμφωνα με το Κοράνι θεωρείται ως ένα από τα ιερά βιβλία που αποκάλυψε ο Θεός/Αλλάχ μέσω του Αποστόλου του Ιησού και περιέχει την ουράνια αλήθεια που υπάρχει στο αρχέτυπο ουράνιο βιβλίο. Συν τω χρόνω όμως οι κάτοχοι αυτού δηλαδή οι Χριστιανοί αλλοίωσαν και νόθευσαν το περιεχόμενο.

3)  Το Κοράνι (alQuran) είναι το ιερό βιβλίο του Ισλάμ. Η αραβική λέξη «κουράν» σημαίνει ανάγνωση, αναγγελία, κήρυγμα.
     Κατά άλλους προέρχεται από την ελληνική λέξη "χωρίον"(πεδίο κειμένου)

4) Για καταγωγή όλου του γένους των ανθρώπων από τους ίδιους ποτέ δεν μίλησαν οι Ελληνες.
    Η  πολιτιστική  όμως συνεισφορά τους  στην ανθρωπότητα ,κι όχι μόνο  μέσω της συμπαντικά δομικής -μαθηματικής δομής  της γλώσσας τους,  είναι  πασιφανής!
     Ακριβώς γιατί δεν είναι  εθνοτικά ελληνική,( πολύ περισσότερο νεοελληνική ελλαδική) αλλά γιατί είναι  μαθηματικά συμπαντική και γιαυτό  οικουμενική.
   ΄Οσοι αγαπούν ελληνικό πολιτισμό και  ελληνική γλώσσα κομμάτι του εαυτού τους αγαπούν!