ΦΛΩΡΙΝΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟ

.

.

Πέμπτη 20 Νοεμβρίου 2014

ΜΕ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΨΥΧΗΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΟΣΚΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΜΗΝΥΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟ ΣΚΕΛΟΣ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΑΘΑΝΑΣΙΟ ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟ

 Η μεγαλοσύνη, το ήθος, η εντιμότητα και η ειλικρίνεια του Δημάρχου Γιάννη Βοσκόπουλου, τον οδήγησαν στην ανάκληση της μήνυσης που κατέθεσε χθες για γρονθοκόπηση, που αφορά τον έναν εκ των δύο κατηγορουμένων, τον αστυνομικό Αθανάσιο Καραστέργιο, ο οποίος είναι  οδηγός του τοπικού βουλευτή ΝΔ Στάθη Κωνσταντινίδη.








Ο κ. Βοσκόπουλος κατά την αυτόφωρη διαδικασία χθες το μεσημέρι, κατέθεσε δήλωση στο δικαστήριο ότι δεν γρονθοκοπήθηκε, δεν υβρίστηκε ούτε απειλήθηκε από τον κ. Αθανάσιο Καραστέργιο και η μήνυση οφείλεται «σε λάθος που προήλθε από παρανόηση».
Θέλει αρετή και τόλμη, γενναιότητα, η αναγνώριση του λάθους από την πλευρά του Δημάρχου, για να μην σέρνεις άδικα έναν συμπολίτη σου στα δικαστήρια με δυσάρεστη η μη κατάληξη. Μάλιστα σε μια εποχή εγωκεντρική και ωχαδερφισμού η ενέργεια αυτή αποκτά μεγαλύτερη σημασία.
Η πρόεδρος του δικαστηρίου δεν παρέλειψε να υπενθυμίσει και στους δύο ότι στο μέλλον λόγω των θέσεων που κατέχουν να είναι πιο προσεκτικοί.
 Η ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΡΑΣΤΕΡΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ
Για τον συμβιβασμό που επήλθε μεταξύ του μηνυτή και μηνυόμενου ο κ. Αθανάσιος Καραστέργιος σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι αισθάνεται απόλυτα δικαιωμένος από την  δήλωση Βοσκόπουλου που υποβλήθηκε στο δικαστήριο.
«Σήμερα 19-11-2014 στο Δικαστήριο Φλώρινας ανακλήθηκε η εναντίον μου μήνυση διότι ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Βοσκόπουλος Ιωάννης αναγνώρισε ότι έκανε λάθος.
Δήλωσε ενώπιον του Δικαστηρίου ότι ουδέποτε τον γρονθοκόπησα, ουδέποτε τον εξύβρισα, ουδέποτε τον απείλησα, ουδέποτε του προκάλεσα σωματικές βλάβες.
Αισθάνομαι ότι δικαιώθηκα πλήρως».


http://parathrhthsflorina.blogspot.gr/2014/11/blog-post_769.html?spref=fb