ΦΛΩΡΙΝΑ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΙΑΣ ΓΗΣ: Η ΦΥΛΑΞΗ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΝΑΔΕΙΞΗ, ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΟΛΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΙΑΣ ΓΗΣ: Η ΦΥΛΑΞΗ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΝΑΔΕΙΞΗ, ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΟΛΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

.

.

Δευτέρα 22 Δεκεμβρίου 2014

ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ ΤΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΙΑΣ ΓΗΣ: Η ΦΥΛΑΞΗ, ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ, ΑΝΑΔΕΙΞΗ, ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΚΑΙ ΕΚΘΕΣΗ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΟ ΜΕΛΗΜΑ ΟΛΩΝ (ΒΙΝΤΕΟ)

ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ, ΔΕΗ, ΤΟΠΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΑΡΧΩΝ

     Οι  ανασκαφές σε Ανάργυρους, ΄Αγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου και σε τυχόν λοιπές αρχαιολογικές περιοχές στην Π.Ε Φλώρινας είναι ένα ζέον θέμα που απαιτεί την ευαισθητοποίηση  όλων.
   Σε συνέχεια προηγούμενων σχετικών αναρτήσεων αλλά και σχετικών επί τόπου επισκέψεών μας, γίνεται προσπάθεια ανάδειξης του μείζονος αυτού θέματος για την ιστορία, τον πολιτισμό , την επισκεψιμότητα και την ανάδειξη της περιοχής μας, γιατί όχι και για την αντιμετώπιση της ανεργίας στην περιοχή.
     Είναι χαρακτηριστική  η απάντηση στη σχετική ερώτησή μας προς τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Φλώρινας κ. Στέφανο Μπίρο, στο σχετικό βίντεο μας.





  Επί τέλους, πρέπει να  τεθεί σοβαρά το θέμα επί τάπητος και να αντιμετωπιστεί δεόντως.

   Αναμένουμε τις εξελίξεις στο θέμα και θα επανέλθουμε!

                                                                            ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ