ΦΛΩΡΙΝΑ Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΔΕΣΣΑΣ-ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΔΕΣΣΑΣ-ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ

.

.

Τετάρτη 22 Απριλίου 2015

Η ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟ ΜΕΤΑΞΥ ΕΔΕΣΣΑΣ-ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΤΩΝ ΔΥΟ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΩΝ

Την Τετάρτη 15 Απριλίου 2015 στην Έδεσσα, συνδιοργανώθηκε συνάντηση φορέων μετά από πρόσκληση του Βουλευτή ΄Εδεσσας του κ. Σηφάκη και του Αντιπεριφερειάρχη της Περιφερειακής Ενότητας Έδεσσας.





Παρόντες στην συνάντηση ήταν οι Δήμαρχοι της ευρύτερης περιοχής της Έδεσσας, κοινωνικοί φορείς, ο  Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος και ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φλώρινας κ. Σάββας Σαπαλίδης.
Θέμα της συνάντησης ήταν η σύνδεση με την Εγνατία Οδό μεταξύ Έδεσσας-Φλώρινας, ένα έργο που θα δώσει πνοή στις δυο Περιφερειακές Ενότητες Φλώρινας και Έδεσσας αντίστοιχα.
Επίσης, αναδείχθηκε για άλλη μια φορά η διασύνδεση προαστιακού σιδηρόδρομου Έδεσσα-Φλώρινα-FYROM.  Έργα πρώτης προτεραιότητας που συμβάλλουν στην ανάπτυξη, στη ανταγωνιστικότητα, στην προσέλκυση επενδυτών και στην μείωση της ανεργίας.
Τέλος, εκδόθηκε ψήφισμα κοινών θέσεων διεκδίκησης και καθόδου στην Αθήνα για την διεκπεραίωση του αιτήματος.

ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑΣ