ΦΛΩΡΙΝΑ Ιουστίνος Μπαρδάκας: ''Διαμαρτύρομαι εντονότατα'' (ΒΙΝΤΕΟ) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Ιουστίνος Μπαρδάκας: ''Διαμαρτύρομαι εντονότατα'' (ΒΙΝΤΕΟ)

.

.

Τρίτη 26 Μαΐου 2015

Ιουστίνος Μπαρδάκας: ''Διαμαρτύρομαι εντονότατα'' (ΒΙΝΤΕΟ)

Ιερά Σύνοδος | Αιμίλιος Πολυγένης
 Ηχηρή απάντηση προς τους επικριτές του έστειλε πριν από λίγο ο νέος Εψηφισμένος Μητροπολίτης Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος Μπαρδάκας. Ο νέος Μητροπολίτης στην σύντομη προσλαλιά του προς το Σώμα της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος, με δάκρυα στα μάτια και τρεμάμενη φωνή έστειλε μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση.



 "Είμαι εξουσιοδοτημένος από τους γονείς μου οι οποίοι πρόσφεραν στην πατρίδα δύο θύματα στον Μακεδονικό Αγώνα και διαμαρτύρομαι εντονότατα για όλη αυτή την σκληρή πολεμική που έγινε εναντίον μου και εναντίον της οικογενείας μου" , ανέφερε χαρακτηριστικά ο νέος Μητροπολίτης Ιουστίνος. Στην συνέχεια ο κ. Ιουστίνο τόνισε: "Έλεγαν ότι τάχα ο π. Ιουστίνος εξυπηρετεί συμφέροντα των Σκοπιανών, ότι τάχα ο π. Ιουστίνος είναι μειοδότης στην πατρίδα και αυτό το υπέστη τρία ολόκληρα χρόνια με κορύφωση την εβδομάδα αυτή." ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ:

http://www.romfea.gr/epikairotita-xronika/884-ioustinos-mpardakas-diamarturomai-entonotata-binteo#.VWRnwVFr-to.facebook