ΦΛΩΡΙΝΑ AMMOS MASTER VEGORITIDA: Για πρώτη φορά στα χρονικά, η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του Beach Volley φιλοξενείται σε βουνό δίπλα σε Λίμνη. - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : AMMOS MASTER VEGORITIDA: Για πρώτη φορά στα χρονικά, η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του Beach Volley φιλοξενείται σε βουνό δίπλα σε Λίμνη.

.

.

Τρίτη 4 Αυγούστου 2015

AMMOS MASTER VEGORITIDA: Για πρώτη φορά στα χρονικά, η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του Beach Volley φιλοξενείται σε βουνό δίπλα σε Λίμνη.

 Το beach volley συγκαταλέγεται παγκοσμίως στα πιο δημοφιλή αθλήματα, με κριτήρια την πληρότητα των εγκαταστάσεων, την παρουσία του φίλαθλου κόσμου και το μεγάλο ενδιαφέρον των ΜΜΕ.






          Τα τελευταία χρόνια το άθλημα του beach volley γνωρίζει και στη χώρα μας μια συνεχή ανάπτυξη και τείνει να καθιερωθεί ως η κορυφαία αθλητική δραστηριότητα του καλοκαιριού.

          Η Ελληνική Ομοσπονδία προχωρά τα τελευταία χρόνια σε ένα concept διοργανώσεων υψηλών προδιαγραφών.




Κατόπιν απόφασης της Διοργανώτριας Αρχής και μέσα απο πλήθος αιτήσεων ανταγωνιστικών περιοχών, κατά πλειοψηφία μεγάλων Δήμων, έχουμε την τιμή να φιλοξενήσουμε φέτος στις αναβαθμισμένες αθλητικές εγκαταστάσεις στο Beach Bar Ammos, τους τελικούς του Πανελληνίου Σιρκουί Βeach Volley Masters 2015 .




Σας προσκαλούμε στη μεγάλη αθλητική γιορτή που θα διεξαχθεί 7-8 και 9 στον Άγιο Παντελεήμονα Αμυνταίου, για να γνωρίσετε από κοντά τον μαγευτικό κόσμο του beach volley και να απολαύσετε τις προσπάθειες γνωστών ονομάτων του χώρου.

Βeach Volley Masters