ΦΛΩΡΙΝΑ Δήλωση “βόμβα” του Γιώργου Δάκη: Σχεδιάζουν πυρηνικό εργοστάσιο στη Φλώρινα (βίντεο) - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Δήλωση “βόμβα” του Γιώργου Δάκη: Σχεδιάζουν πυρηνικό εργοστάσιο στη Φλώρινα (βίντεο)

.

.

Σάββατο 3 Οκτωβρίου 2015

Δήλωση “βόμβα” του Γιώργου Δάκη: Σχεδιάζουν πυρηνικό εργοστάσιο στη Φλώρινα (βίντεο)

Ο ενεργειακός σχεδιασμός της χώρας και της Δ. Μακεδονίας, κλιμακώνεται με πυρηνικό εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής στη Φλώρινα
Ως οιωνός κακών εξελίξεων εκλαμβάνονται οι σημερινές δηλώσεις – προβλέψεις του επί κεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης στο περιφερειακό συμβούλιο Δ. Μακεδονίας, Γιώργου Δακή, που διατυπώθηκαν λίγο πριν ολοκληρωθεί η ενδιαφέρουσα συνεδρίαση, με θέμα συζήτησης τη: Γνωμοδότηση επί της Στρατηγικής Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων (ΣΜΠΕ) του Έργου ‘’Αξιολόγηση, Αναθεώρηση και Εξειδίκευση τουΠεριφερειακού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης (ΠΠΧΣΑΑ) Δυτικής Μακεδονίας’’.














Όπως ανέφερε ο Γ. Δακής, ένα Εθνικό Στρατηγικό σχέδιο που είναι προγραμματισμένο να υλοποιηθεί μέσα από τα  περιφερειακά σχέδια διαχείρισης στερεών αποβλήτων (ΠΕΣΔΑ), σε συνδυασμό με αυτά τα οποία προβλέπονται για τη Δ. Μακεδονία, θα φέρουν την απόλυτη καταστροφή. Κανένας δεν πρόκειται να έρθει να επενδύσει στην περιοχή, ενώ, μέσα απ’ όλα αυτά, ο ενεργειακός σχεδιασμός της χώρας και της Δ. Μακεδονίας, κλιμακώνεται με πυρηνικό εργοστάσιο ηλεκτροπαραγωγής στη Φλώρινα.

http://www.kozan.gr/post/224650