ΦΛΩΡΙΝΑ Προσλήψεις σε 13 δήμους για οκτάμηνα με έγκριση – Περιλαμβάνονται το Αμύνταιο και το Άργος Ορεστικό - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Προσλήψεις σε 13 δήμους για οκτάμηνα με έγκριση – Περιλαμβάνονται το Αμύνταιο και το Άργος Ορεστικό

.

.

Τετάρτη 27 Απριλίου 2016

Προσλήψεις σε 13 δήμους για οκτάμηνα με έγκριση – Περιλαμβάνονται το Αμύνταιο και το Άργος Ορεστικό

Προσλήψεις σε 13 δήμους της χώρας ενέκρινε με απόφαση του το Υπουργείο Εσωτερικών και η διάρκεια των συμβάσεων καθορίζεται σε οκτώ μήνες.
Ειδικότερα το ΥΠΕΣΔΑ ενέκρινε τη σύναψη ογδόντα δύο (82) συμβάσεων προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα σε ΟΤΑ α’ βαθμού, για χρονικό διάστημα έως οκτώ (8) μήνες, σύμφωνα με τον πίνακα που ακολουθεί:



Από τις προσλήψεις προκαλείται δαπάνη ποσού επτακοσίων εξήντα οκτώ χιλιάδων εννιακοσίων ενενήντα έξι ευρώ (776.996€) περίπου σε βάρος των προϋπολογισμών των ΟΤΑ η οποία θα αντιμετωπισθεί αποκλειστικά από ίδια έσοδα ανταποδοτικού χαρακτήρα που εισπράττουν οι ανωτέρω φορείς, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, για τις αντίστοιχες με την πρόσληψη παρεχόμενες υπηρεσίες. Η απόφαση πάρθηκε μετά από τις βεβαιώσεις των οικονομικών υπηρεσιών των ανωτέρω φορέων ότι υπάρχει εγγεγραμμένη πίστωση στον προϋπολογισμό τους για το έτος 2016 κι ότι θα προβλεφθούν ανάλογες πιστώσεις για το οικονομικό έτος 2017. Η πρόσληψη του ανωτέρω προσωπικού θα γίνει σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 21 του ν. 2190/1994 με την εποπτεία του ΑΣΕΠ.