ΦΛΩΡΙΝΑ Η επίσκεψη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον ΑΗΣ Μελίτης-βίντεο φώτο - ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ ΡΑΔΙΟ ΦΛΩΡΙΝΑ : Η επίσκεψη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον ΑΗΣ Μελίτης-βίντεο φώτο

.

.

Τετάρτη 4 Μαΐου 2016

Η επίσκεψη της Ζωής Κωνσταντοπούλου στον ΑΗΣ Μελίτης-βίντεο φώτο

Την κα. Κωνσταντοπούλου υποδέχθηκαν ο Διευθ. της μονάδας του ΑΗΣ Μελίτης Παπαβραμίδης Δημήτριος, ο Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος συνοδευόμενος από την Αντιπεριφερειάρχη ενεργείας,κα Ελισάβετ Παναγιωτίδου, ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Δυτικής Μακεδονίας και Δήμαρχος Φλώρινας κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος και στελέχη του Σωματείου Σπάρτακος.





Ο Διευθ. της μονάδας ενημέρωσε την κα. Κωνσταντοπούλου για τεχνικά θέματα και τις δυνατότητες του ΑΗΣ Μελίτης τονίζοντας την αναγκαιότητα της σωστής λειτουργίας του και την προσφορά της Φλώρινας στην Ελληνική οικονομία.
Ο Δήμαρχος Φλώρινας κ. Ιωάννης Βοσκόπουλος τόνισε τις θέσεις του για την μετακύλιση του Τοπικού Πόρου στα τιμολόγια της ΔΕΗ για την παροχή δωρεάν ρεύματος στους κατοίκους τους επαγγελματίες και τις επιχειρήσεις του Δήμου, άλλα και προτάσεις που αφορούν την ενεργειακή εκμετάλλευση των ορυχείων από τον Δήμο και την ενεργειακή φτώχεια που πλήττει τους κάτοικους.
Ο  Αντιπεριφερειάρχης Φλώρινας κ. Στέφανος Μπίρος ενημέρωσε την κα. Κωνσταντοπούλου στα γενικότερα θέματά της Π.Ε Φλώρινας όπως οι χαμένες θέσεις εργασίας  στα ορυχεία, τις λίμνες, τον πρωτογενή τομέα μετά και το κλείσιμο της ΦΑΓΕ στο Αμύνταιο.
Η κα Ελισάβετ Παναγιωτίδου αναφέρθηκε στο περιβάλλον που πλήττεται από τις δραστηριότητες της ΔΕΗ και των ορυχείων.
Τελος αφού άκουσε και τους εκπροσώπους των εργαζόμενων ξεναγήθηκε στους χώρους του ΑΗΣ.